slide

Steun ons

DOOR PROBLEMEN MET DE WEBSITE KUNNEN WE HELAAS GEEN NIEUWE FOTO'S EN VERSLAGEN UPLOADEN.

WE KOMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK MET EEN NIEUWE WEBSITE - DANK VOOR UW BEGRIP

 

 

Natuurlijk zijn alle vormen van ondersteuning welkom, maar om een continuïteit van de projecten te kunnen waarborgen gaat onze voorkeur uit naar een financiële bijdrage. Er wordt uiterst zorgvuldig met deze donaties omgegaan zodat elke cent rechtstreeks naar de projecten gaat.

Na het project in oktober 2011 was duidelijk geworden dat door de hoeveelheid aan chirurgische en gecompliceerde verwijderingen een afzuigsysteem en een boorsysteem geen overbodige luxe zouden zijn. Voor het project 2012 hebben we dan door de financiële steun van de leden van de stichting en onze donateurs een aggregaat en een "Dental Field Unit" (Aseptico ADU-17X2) kunnen kopen.

In 2014 zal de stichting investeren in een lichtgewicht, draagbare tandartsstoel. Dit zal niet alleen voor de patiënt meer comfort kunnen bieden, maar er ook voor zorgen dat de behandelaar op een verantwoorde manier het werk kan doen. Ons oog is gevallen op de behandelstoel van Medical Mate.

 

 

Natuurlijk moet er voor elk project opnieuw bepaalde verbruiksmaterialen aangekocht worden zoals latex handschoenen, mondmaskers, anaesthesie carpules, etc. Ook zal af en toe het instrumentarium aangevuld of vernieuwd moeten worden.

Een grote kostenpost blijft nog steeds het huren van een terreinwagen om tot de noordelijke regio's te kunnen komen en hiermee de semi-nomadische volkeren van tandheelkundige zorg te voorzien. Aangezien deze voertuigen in Nairobi gehuurd dienen te worden, kunnen de prijzen van een 4x4 soms exorbitant hoog zijn. Het is dan ook steeds de taak van de stichting om naar de beste deal opzoek te gaan.

Verder zullen de donaties gebruikt kunnen worden om in de toekomst extra opleidingen te financieren van de Health Officers. Hierdoor zullen zij beter in staat zijn om tijdens onze afwezigheid eventuele problemen om te vangen.

Zoals u aan de hand van de verslagen en de foto's kan zien, komt uw donatie bij onze stichting goed terecht. Stichting African Dental Aid is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Graag beantwoorden wij al uw vragen indien nodig.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

 


Onze Projecten
Bekijk alle
Project 2018

Project 2018

Verslag Project 2018  

 

Volgt zo snel mogelijk

 

Project 2017

Project 2017

Verslag Project 2017 – Masai Mara (8 t/m 22 oktober)   Door de problemen die zich tijdens vorig project in ...

Project 2016

Project 2016

Verslag Project 2016  (Tanzania 16 t/m 30 oktober)   Zondag 16 oktober Zoals elk jaar hebben we ook nu ...